Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A férjetek/párotok, hogy...

A férjetek/párotok, hogy viselkedett a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
eltávolodott, segített, stb

2015. dec. 19. 17:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

köszi:)

én még csak pár hetes vagyok, tele félelmekkel, izgulok, és elolvasok minden félét, jót és rosszat is :)

2015. dec. 20. 19:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Elviselhetetlen vagyok mar kb félidő ota, es eszrevettem, hogy emiatt eltavolodott, de egyaltalan nem hibaztatom ot emiatt, csak sajna mindig utolag veszem eszre, hogy egy harpia vagyok. De nagyon remelem, hogy megert, es nemsokara minden a regi lesz.:)

Nekunk az is kozrejatszhat picit, hogy faj a szex mar kb 22-23 hetes korom ota, es azota alig van parszor. Mar kb 1 honapja nem fekudtunk le, es neki hianyzik ez is. Nagyon sajnalom ot, hogy el kell viselnie engem igy, es remelem, hogy valahol melyen legbelul megerti, hogy miert van ez. Mindig probalok vele kedves lenni, de hamar kiborulok, utalom is magam miattta:(

2015. dec. 20. 21:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Ne olvasgass!Minden rendben lesz,foleg h mindketten akarjatok.Velem sem viselkedett mashogy.En sem mindig kivantam a szexet(biztos alacsony hormonszint miatt) de megerto volt,nem is eroltette!Segitett amiben tudott es elkisert a vizsgalatokra.Most varjuk a kovetkezot!8honapos baba anyukaja
2015. dec. 20. 22:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyszerűen fantasztikusan. Nem tudom, mi van velem, de egyszerűen hiperérzékeny lettem a terhesség alatt. Az első három hónapban csak szimplán hisztis voltam és ingerült, de utána borult csak igazán a bili, mert a második trimeszter elejétől kezdve mindenen bőgök.

A férjem tök jól kezeli ezt az egészet, akármi van, neki az az első, hogy engem megnyugtasson, olyan dolgokat is zokszó nélkül megtesz, amit amúgy nem igazán szeret, és nehezen kapható rá. Most gondolok olyan pitiáner dolgokra például, hogy ő az ágynak egy adott oldalán szeret aludni, én meg pont ott aludtam el múltkor, simán bement az én helyemre, pedig máskor azért általában odébb szokott taszigálni :) Vagy pl. masszírozni sem szeret, de most kérés nélkül is órákig dögönyözi a derekam meg a lábam. Meg nem is tudom, nehéz leírni, de sokkal figyelmesebb, sokkal kedvesebb. Nem mintha alapból bunkó lenen, vagy bármi ilyen, csak most tudja, hogy amin máskor nevetnék, azon képes vagyok simán megsértődni, és ezért inkább nem mond olyat.

Mondjuk szerintem már az agyára megyek, múltkor azon is elsírtam magam, hogy hozott nekem inni, pedig nem is kértem, csak gondoltam rá, hogy szomjas vagyok :D

2015. dec. 24. 09:57
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Remélem nem lesz gond velünk sem :)

2015. dec. 25. 10:44
 16/16 anonim ***** válasza:
49%
Nekunk elotte is rengeteg problemank volt, rossz volt a hazassagunk. a terhesseg alatt teljesen meggyulolt fizikailag is allandoan bantalmazott. amikor megszultem meg jobban elszabadult a pokol, 6 honapos volt a gyerek hogy szetmentunk. De szerintem ha nem szuletik a gyerek akkor is ugyanez lett volna. A terhesseg alatt szinte minden nap a fejemhez vagta hogy milyen undorito egy terhes no, megalazott megvert szoval egy remalom volt az egesz. senkinek se kivanok hasonlo elmenyt.
2016. jan. 19. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!