9hetes terhesen lehetséges, hogy a babát érzem? (3. baba)
Elsőt 16 hetesen, másodikat 12 hetesen éreztem először.Most pár napja, főleg akkor, amikor eszem utána kis pöccintést érzek, igazából már 2 gyerek után tudom, hogy mit kell, hogy érezzek, és ez is olyan.Lehetséges???
Volt így vki?
ilyenkor még lehetetlen érezni.
majd 20. hét körül
akinek többedik gyereke, ő már hamarabb 16. körül érezheti
addig mimnden mást annak hihet az ember
Elso lanyom 16. heten rugott
Masodik a 12. heten.
Vajon most mikor???
20. hét körül???? :D :D :D :D :D
4 gyerek után BIZTOSRA mondhatom, hogy max. az első gyerekesek érzik ilyen későn....
Az elsőt a 16. héten, a másodikat a 14. héten a harmadik babát a 11. héten éreztem TUTIRA.
A negyediket később, a 13. héten, de csak azért mert mellső fali lepényem volt.
Igaz, hogy kicsik, de a méh is és ugyan úgy hozzáérnek a végtagjaikkal (mert egy 9 hetes babának már vannak...)
Igaz nagyon picik és gyengék, de egy többgyerekes anyuka már meg tudja különböztetni a bélmozgásoktól :)
Aki azt írja, hogy nem lehet annak max. 1 gyereke van...d emajd meglátja, megérzi ő is....
Elsőt 12 hetesen èreztem, a màsodikat kèsőbb, csak a 16. hèten, de akkor màr kívűlről is, ès apa is èrezte a kezével.
A 9. hèt nekem is hihetetlennek tűnik, mondjuk nem tudom, hogy akkor mozognak-e màr. Ha mozognak, akkor lehet, hogy lehet èrezni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!