Komolyan ennyire öreges név az Emma?
Figyelt kérdés
Egyre többet olvasom itt, hogy milyen öreges, nagymamás...vagy ha nem ezt akkor azt, hogy elcsépelt és sok kislánynak ez a neve.
Most akkor öreges vagy sok kislánynak ez a neve és elcsépelt???
Kislányom 5 hónapos és Emma, nyilván nem változik az én véleményem a nevéről, de Ti mit gondoltok?
Igazán kíváncsi
2015. dec. 18. 12:55
11/12 anonim válasza:
Szerintem sem öreges, sem elcsépelt.Nekem van a környezetemben, aki dédimama korú, nagymama korú, és 5 éves kislány is akit Emmának hívnak, és még soha nem gondoltam rá, amikor a kislány Emmussal beszéltem, hogy a szomszéd Emma néni miatt milyen öreges neve van szegénynek!!!!
Teljesen jó választás, nekem is tetszik, csak fiaim vannak:)
12/12 anonim válasza:
Nekem olyan vénkisasszonyos, mint az Emília is. De mégis sok gyereket hívnak így mostanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!