Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Komolyan ennyire öreges név...

Komolyan ennyire öreges név az Emma?

Figyelt kérdés

Egyre többet olvasom itt, hogy milyen öreges, nagymamás...vagy ha nem ezt akkor azt, hogy elcsépelt és sok kislánynak ez a neve.

Most akkor öreges vagy sok kislánynak ez a neve és elcsépelt???

Kislányom 5 hónapos és Emma, nyilván nem változik az én véleményem a nevéről, de Ti mit gondoltok?

Igazán kíváncsi

2015. dec. 18. 12:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem sem öreges, sem elcsépelt.Nekem van a környezetemben, aki dédimama korú, nagymama korú, és 5 éves kislány is akit Emmának hívnak, és még soha nem gondoltam rá, amikor a kislány Emmussal beszéltem, hogy a szomszéd Emma néni miatt milyen öreges neve van szegénynek!!!!

Teljesen jó választás, nekem is tetszik, csak fiaim vannak:)

2015. dec. 18. 20:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem olyan vénkisasszonyos, mint az Emília is. De mégis sok gyereket hívnak így mostanság.
2015. dec. 19. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!