Volt nálatok is ilyen problémamentes a terhesség?
Barátnőmnél semmi tünet nem volt, egyedüli gondja, hogy a 24. héten kiderült a terhességi cukra, ami miatt vissza kell fognia a kaját.
Én is szerencsés vagyok, a 13. hétig volt csak pár alkalommal erősebb hányingerem, de nekem a meleg nagyon rátett, ahogy hűvösebb lett, sokkal jobban lettem.
Most a 30. héten is annyi panaszom van, hogy néha nem tudok tendesen a baba mozgása miatt aludni, meg pihennem kell mg szedés mellett enyhe összehú
zódások miatt. A szerveimet meg nyomja minden irányba, és néha nagymamiként csoszogok a wc-re:D
Vékonyan kezdtem a terhességet, a 3. trimeszter végére lement még egy kiló, annak ellenére, hogy többet ettem, mint előtte. Azóta is összesen 6 kiló jött fel.
Sokan vannak, akik szinte tünetmentesek, én a saját várandósságom problémamentesnek gondolom, ezzel együtt a növekvő has, és a benne kapálózó baba azért hagy ám nyomot a legtöbb kismama hétköznapjain. Nem akarom keserű szájízzel lelombozóan írni, hogy ,,majd meglátod később, majd figyeld csak meg", de majd meglátod:). Örülj, hogy nálad nincs gond, és kívánom, hogy a következő két trimeszterről is hasonló kérdést tudj kiírni.
Jelenleg 30 hetes kismama vagyok!
Alapvetően az egész várandósságomat problémamentesnek mondanám, a 4. hónap végéig bicikliztem napi szinten, és még most is dolgozom (ünnepekig) - ezek is mind annak köszönhetők, hogy nem volt kirívó gondom eddig.
De!
Azért az első trimesztert beárnyékolták a rosszullétek (egyetlen egyszer hánytam csak), a fáradékonyság-aluszékonyság és megviselt a nagy meleg is. A másodikban jöttek a székrekedéses-aranyeres panaszok. Mostanra pedig állandósulni látszik a derékfájás, ami csak fokozódni fog, azt mondják :/
Jah, és a 18-20. hétig én sem híztam ;-) azóta viszont feljött 10 kg (várandósság előtt lefogytam, tehát talán csak az rakódik vissza nagyobb ütemben).
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!