Látszódhat a kisbabán ha megszületik?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 7 hónapos terhes vagyok, ès leforráztam magamat pont a hasamon. Azt szeretnèm kèrdezni, hogy látszódni fog e a kisbabán???? Valaki aki volt már hasonló helyzetbe, vagy hallott valami hasonlót.. Előre is köszönöm a válaszokat!😢2015. dec. 17. 20:34
1/20 anonim válasza:
Hogyne. Sőt, a császármetszéssel született babák hasán is megjelenik szinkronban a vágás. Jó ég, a XXI. században élünk, nehogy már ilyen babonáknál tartsál. :)
2/20 anonim válasza:
Érdekelne a logikád. De most komolyan. Nem bántásból csak tényleg érdekelne az a gondolatmenet, hogy jutottál erre a feltételezésre. Ha a saját bőröd forrázod le, annak mi köze a babáéhoz?
3/20 anonim válasza:
Remélem csak vicc, és nem vagy ilyen ostoba.
4/20 anonim válasza:
Ezt hogy gondoltad egészen pontosan?
5/20 anonim válasza:
Mármint úgy gondoltad, harmadfokú égés után maradt heggel születik, vagy mi?
7/20 anonim válasza:
8/20 anonim válasza:
Igen, nekem rémlett, hogy van valami ilyesmi babona, sejtettem, hogy ezért kérdi. Valahogy megbocsáthatóbb hülyeségnek tartanám azt, hogy valaki aggódó kismamaként, hormonoktól telve mindentől parázik, mint egy idióta babona miatt ijed meg.
9/20 anonim válasza:
Jajj, dehogy fog látszani! :-) Hihetetlen mennyire beleégetik ezeket az emberekbe a "dilis" öregek...egyébként nekem volt egy gyerekkori nagyobb sérülésem a karomon, "szép" nagy heg van ott, és a lányomnak ugyanott van egy nagy sötét foltja (kb 5 forintos nagyságú), szerintem véletlen :-)
10/20 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Hat mindenki azt mondja h megfog latszani a kisbaban..😑
2015. dec. 18. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!