Nektek nincsenek/nem voltak ilyen ellenérzéseitek a használt kismama ruhákkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nővérem, több barátnőm volt már terhes. Többen számoltak be olyan erős folyásról, hogy a nadrágjuk is tisztára olyan lett, meg ugye nem tudhatod, hogy nem abban folyt-e el a magzatvize annak aki előzőleg használta...
Titeket ez nem zavar?
Mert amúgy borzasztó drágák, jó lenne használtan venni... de valahogy ez folyamatosan motoszkál bennem... :/
2015. dec. 16. 08:03
11/14 anonim válasza:
Nem szoktunk használt ruhát venni. Terhesen sem vettem.
12/14 anonim válasza:
A saját ruháimat is kimosom, ha ilyen van. Ha nagy benned a vasalás-mosás kombó ellenére is az ellenérzés, akkor még mindig vehetsz olcsón nem kifejezetten kismama ruhákat, amik kényelmesek. Én csak egy tunikát vettem, ami kifejezetten kismamáknak van, mert az orsay-es treggingseimnek nagyon jó, nyúlós dereka van, és azokat hordom még most is. Nadrágba pedig lehet kapni belegombolós bővítőt, és akkor tudod hordani a sajátjaidat is még jó darabig.
13/14 anonim válasza:
Hát én eleve nem veszek használtat, de kismama meg gyerekruhákból pláne nem.
14/14 anonim válasza:
Ha használt ruhát veszel akkor ne gondolkozz azon, hogy mi történhetett vele. Én kizárom az ilyen gondolatokat, legyen szó akármilyen használt holmiról. Simán lehet, hogy lehányták, vizelettel vagy egyéb testnedvekkel érintkezett az amit egy felnőtt ember hordott korábban. De én úgy vagyok vele, hogy a mosógép megoldja. A szállodákban sem égetik el a törülközőket és ágyneműket, pedig azokkal is történnek dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!