4D ultrahangnál látszik a méhlepény helyzete is?
Igen, látszik. Én nem kértem, mert tudtam, hogy hátsó fali, de ott is mondták, hogy a hátsó falon tapad.
Nálunk háromféle opció van, az első (ez a legolcsóbb), ahol szonográfus csinálja, nem orvos. A második egy kicsit drágább, ezt nőgyógyász csinálja, a harmadik a legdrágább, ezt a főorvos csinálja. Mivel mi tényleg csak mozizni akartunk, nekünk az első tökéletesen megfelelt, de itt is mindent megnéztek, elmondtak, szabályos leletet kaptunk róla, csak ugye orvos nem írta alá, csak a vizsgálatot végző szonográfus. De ugyanúgy rajta van minden mérete a babának, meg hogy nincs kóros eltérés, meg méhlepény helyzete, magzatvíz mennyisége, meg minden egyéb. Kérni sem kellett, ez a vizsgálat része volt, függetlenül attól, hogy ezt inkább tényleg az élmény miatt szokták kérni, akinek valódi orvosi vizsgálat kell, az inkább a drágább csomagot szokta kérni.
Nem tudom, te hol akarod csináltatni, de ezt elvileg bárhol meg tudják neked nézni. Szerintem, ha biztosra akarsz menni, telefonálj oda, és kérdezd meg, hogy ezt is meg tudják-e neked nézni. Gondolom úgyis kérsz időpontot, úgyhogy ezzel egyszerre ezt is meg tudod kérdezni.
Köszönöm a válaszod! A 4D Genesis-t néztem ki kuponnal.
Ezek szerint alap hogy méhlepényt is néznek :) Ez jó hír. Egyébként nem megyek majd minden UH-vizsgálatkor 4D-re, csak gondoltam most összekötném a kellemeset a hasznossal. :)
A "sima" 2D diagnosztikai szempontból többet tud, mint a 4D. A 4D semmi más, mint a 2D kép modellezése.
Komoly helyen, ahol a vizsgálatot szonográfus végzi, rendes alapos 2D-s uh előzi meg a mozizást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!