Kinek hany cm volt a haskorfogata 20 hetes terhesen?
Ugy volt kb mint az elso valaszolonak, szules elott volt epp 100 cm felett.
De ez nem hiszem, hogy tul jo viszonyitasi alap, mert 62-es derekam volt, amikor terhes lettem, 178cm/63 kg-rol indultam es 11-12 kilot hiztam.
Szoval ez a haskorfogat nagyon-nagyon relativ...
Lövésem sincs, hogy mekkora volt a haskörfogatom, másodszor várok babát, eddig soha senki nem mérte, nem kérdezte. Egyébként sem hiszem, hogy lenne értelme mérni, közel sem annyiról indultam terhesség elején, mint te, a magam 43 kilójával és 160 centijével :D Tehát lehet simán, hogy nekem induláskor annyi, mint másnál az alap :)
Ha gond lenne, már szóltak volna, gondolom orvos is szokott látni, és UH-n is voltál már.
Termeszetesen rendszeresen jarok orvosomhoz is es az ultrahamgokra sot 4D is volt mar 17 hetesen. Igazabol csak erdeklodtem ki hogy volt ezzel. Koszonom a valaszokat
En sajnos indulasnal nem neztem meg :/
Én kb itt mértem először, 78 centi volt és 107-el mentem szülni. 20 hetesen nem igazán látszott még a hasam. Hízni eddig nem híztam.
12 hetesen lehet puffadás volt, 3 centi reális, nem mindenkinek félidő körül kezd nőni a pocakja, van akinek korábban. Ilyenek miatt nehogy aggódj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!