Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31. hétben vagyunk és ma...

31. hétben vagyunk és ma egész nap fáj a gyomrom valamikor reggel is mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2008. szept. 14. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia. Fáj vagy ég ?Nekem is hasonló tüneteim vannak voltak.Nekem azt mondta a védőnéni,hogy rugdosa a picur,ezért is éghet és hányinger is ezért lehet:)

Minden jót

33hetes kismama

2008. szept. 14. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!Én is hasonlóan érzem magam,nekem azt mndtá,hogy jönnek vissza a tünetek amit a terhesség elején érztem:S

Mondjuk nekem akkor is fáj,ha a babóm forgólódik vagy rugdós,de az us lehet nő a haja,habár már ki kellett nőnie:)De lehet ideges is vagy hisz hetek kérdése és megszülőd a babádat:)

28 hetes kismami

2008. szept. 14. 17:59
 3/5 A kérdező kommentje:
lehet, hogyezért van, nem tudom, azt vizont igen hogy már csak tényleg hetek kérdése és meglesz és meg kell h legyen addigra mindene+ meg nekem is! köszönöm.
2008. szept. 14. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Én holnap leszek 31 hetes, de nekem is szokott fájni a gyomrom.:( VAgy néha égni is. Hogy mitől van nem tudom, de akkor ezekszerint "normális" dolog. Én néha bekapok pár háztartási kekszet, akkor egy kicsit jobb.

További szép babavárást és jó készülődést!:)

2008. szept. 14. 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Ennyi idős terhesen már alig van hely a gyomornak, így ez természetes.

Próbáld ki a Salvus gyógyvizet, nekem segített. Az jó gyomorégésre is, és az emésztést is segíti.

A Rennie-t is szoktam régebben, az lehet szedni terhesség alatt is.

Van még egy recpet: 1 ek darált diót keverj össze 2 dl vízzel, adj hozzá egy ek mézet, egy csipet sót, és idd meg. Ez is segít!

2008. szept. 15. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!