Buta kérdés lehet de jo lenne valaki segitene mert teljesen összezavarodtam, ha jul.19-én volt a mensim első napja akkor most hány hetes terhes vagyok?
Figyelt kérdés
lemaradtam kicsit, és már nem értem mert ha igy számolom meg ha a papirjaimat nézem nekem más jön ki2015. dec. 9. 14:24
11/14 A kérdező kommentje:
rtem, egyébként a 32.heti uh vizsgálatom jan. 25.-e, ami a 32.-ik heti vizsgálat, és március 26 ra vagyok ki irva,
2015. dec. 9. 14:50
12/14 anonim válasza:
Április 26 esetleg, biztos nem március.
20 hetes vagy amúgy. Nekem julius 15 az utolsó menzim és pont ma vagyok 21 hetes.
Az már hogy a Uh mit mutat az csak attól függ hogy mekkora a babád, de a hivatalos terhességi korod mindig menzesz szerint lesz.
13/14 anonim válasza:
Az utolsó menstruációd alapján január 25-én csak 27 hetes leszel, és április 24 körülre jön ki a szülés várható ideje.
14/14 anonim válasza:
20 hetes vagy, nekem július 7 az utolsó menstruáció és 22+2 hetes vagyok, am az én babám meg mindig egy héttel kisebb, ezen ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!