Ilyenkor mi a teendő? A 12 hetes uh-ra hiába van beutalóm nem fogad a klinika!
9+4 hetes vagyok és felhívtam a szegedi klinikát időpontért, mire közli nagyon együttérzően a hölgy, hogy már hetek óta nincs decemberre időpont, mert mindenki helyett ők dolgoznak! Oldjam meg! Kérdeztem, h akk most mit csináljak?! Mire azt válaszolta, h menjek makóra, szentesre, vagy tudja is ő ahova akarok!
Kétségbe esve nyomoztam az interneten a telefonszámokat... Felhívtam makót, ott azt mondták, h nincs gépük menjek Hmvhelyre... Ott nem vették fel a telefont... magán rendelésen fogadnak 8-10 ezer forintért! Most hogyan tovább?
Én elmennék magánra akkor.
Ha nincs időpont, akkor nincs, ezzel nem lehet mit kezdeni. Ha meg közeli városban sincs, akkor nincs más megoldás, csak a magán.
:/
Elővettem a kiskönyvem is.
Terhesdiagnisztika, Vasas Szt. P u. 1-3.
574-420, vagy 574-432 a számuk, H-Cs: 8-16, P: 8-11 a rendelési idejük.
Sok sikert!
A bérkert klinikán a kombinált teszt 32 ezer.
A hepinetnél a 4d genetikai szűrés 16.000ft kb - mi oda is elmegyünk-.
Az aranyklinikán 18 ezer a kombinált teszt.
Ezeket hívogattuk fel a héten.
Előző voltam.
Én Szabó professzorhoz mennék. Remek szakember, egy nagyon fullos ultrahang géppel.
Igaz, én más miatt mentem hozzá, 17 hetesen, de kb. 30 percig nézte a babát. Két oldalas elemzést kaptam. Nem mondom, megkéri az árát, ha jól emlékszem 20 ezret kért,de engem speciel a saját nőgyógyászom küldött hozzá, mert nagyon elismeri.
Lehet,hogy kapsz még nála időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!