Menyek orvoshoz vagy ez normális?
Figyelt kérdés
24+5napos vagyok első babás. Tegnap voltunk UH-n. Minden rendbe talált a doki . Talán annyi hogy 756.gramm picikét nagyobb súlyra mint az átlag. De ez sose gond :) A lényeg hajnalban 2-szer is olyan fájdalmat éreztem mint amikor az ember vádlija hirtelen be görcsöl csak én ezt az érzést egészen a méhen aljától majd hogy nem a köldökömig éreztem . 1 percnél tovább nem fájt de után megint jelentkezett pár óra múlva 1 percre. Azóta semmi . Mi lehetett ez?2015. dec. 4. 13:10
2/6 A kérdező kommentje:
Igen Magnerotot
2015. dec. 4. 13:16
3/6 anonim válasza:
Nől, tágul a méhed. Szedjél magnéziumot, igyál sok folyadékot. Orvoshoz rendellenes folyással, vérzéssel és szűnni nem akaró görcsökkel kell menni.
4/6 anonim válasza:
Így van, ha szeded a mg-t, nincs ezzel különösebb teendő, ha nem rendszeres, akkor normális.
5/6 A kérdező kommentje:
Rendben Köszönöm A Válaszokat.
2015. dec. 4. 13:36
6/6 anonim válasza:
Nő a méhed és az azt tartó szalagok feszülnek, fogod még érezni. MAgnézium!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!