Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerdán megyek az orvosomhoz...

Szerdán megyek az orvosomhoz ultrahangra 14 hetesen. Mit fogok látni?

Figyelt kérdés
A kötelező 12 hetes vizsgálaton nem mutatták meg:((Ez már hasi UH lesz?Igaz az, hogy ha csokit eszek vagy kólát iszok előtte, virgoncabb lesz, és többet fog mozogni?
2010. márc. 22. 07:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen még amúgy is nagyon virgonc. Mindent fogsz már látni rajta, a pici llábakat, kezeket, buksiját, orrát. Én ennyi idősen kaptam az első képet róla:)

Jó babavárást!:)

24 hetes km

2010. márc. 22. 08:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, és igen, hasi uh-nak kell lennie...
2010. márc. 22. 08:02
 3/6 anonim ***** válasza:

nekem ez az uh. tetszett a legjobban, mert egyben láttam a babámat, minden látszott, ahogy ficánkolt, integetett, csuklott...

nekem nem látta elég jól hasfalon át, ezért hüvelyen át is megnézte a doki.

én előtte egy pizza szeletet ettem, és nagyon sokat mocorgott (szerintem minden étel, ital megmozgatja)

óriási élmény lesz!

23hetes

2010. márc. 22. 08:06
 4/6 A kérdező kommentje:
De jó! Már nagyon várom!!!Köszi a válaszokat!
2010. márc. 22. 08:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért a látvány attól is függ, hogy alszik, vagy épp virgonc.

12hetesen nagyon aktív volt, rugdosott, integetett, kalimpált, a doki úgy kergette, hogy le tudja mérni:) nagyon édes volt, folyton a talpacskáit mutatta:) Haláli, mit össze tudnak produkálni:)

19hetesen épp aludt a szentem, és pár ránduláson túl mást nem láttunk tőle. Az ujját azt rendületlenül cumizta:)

2010. márc. 22. 09:11
 6/6 anonim ***** válasza:

jaj de jó neked. én mikor láttam picurkánkat pár napja, akkor voltam majd 13hetes . és aludt a szentem, vagy legalábbis lusti volt, mert egyszer lendítette meg a karját, meg kétszer nyújtotta hátra a bal lábát. egyébként olyan négykézlábas imádkozós pózban volt! ahogy a doki mondta: imádkozik Mekkának :-) remélem legközelebb virgoncabb élesz! de nagyon édes volt, jó volt látni egyben! :-) de már egy kész emberkét fogsz látni. :-)

gratula a babához.

2010. márc. 22. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!