Mitől szúr a bal oldalam?
Figyelt kérdés
A bordám alatt és az ágyékomnál?
20 hetes kismama
2008. szept. 14. 08:05
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, pihenj és elmúlik. 40 hetes kismama
2/2 anonim válasza:
Valószínű a babóca nyomhat vmit,de én sem tudom pontosan.Nálam is előfordúl még a mai napig.Van , hogy az egész pocim alja,van , hogy csak az egyik oldalam,de elszokott múlni.Szúrhat attól is , hogy nő a méhed,attól is,ha nem tudsz nagy wc-re menni.Próbálj pihenni és , ha még sem múlik hívd fel az orvosod,ő biztos jobban tudja.20 hetesen nekem is volt,hogy 2napig nagyon szúrt,be is mentem a kórházba , csináltak Uh-t,de minden rendben volt a babával.Nekem a méh növekedésre fogták.Remélem picit segítettem.
Üdv:28 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!