Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt normális,...

Terhesség alatt normális, hogy néha úgy leizzadok, hogy még a bugyim is tiszta víz?

Figyelt kérdés

A 28. hétben járok, megittam egy forró teát, mert kezdek megfázni, és csorgott rólam a víz, majd bepánikoltam, hogy elfolyt a magzatvíz, de aztán rájöttem, hogy attól a hasamon is nem lenne tiszta víz a bugyim, főleg úgy, hogy a hátamon feküdtem, és a tisztasági betét száraz.

Csak én pánikolok ennyire?? A férjem vidéken van, dolgozik, és eluralkodott a pánik. Légyszi nyugtassatok meg!!! Köszi!!

2008. szept. 13. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a magzat viz elfolyik az olyan mintha bepisiltél volna csak vizelési inger nélkül. Ne aggódj csak meleg volt a tea és leizzasztott, lehet hogy a megfázás miatt, vagy csak simán a meleg tea miatt. A hormonok most másképp viselkednek és izzadósabb is lehetsz tőlük. Ne aggódj semmi baj!
2008. szept. 13. 21:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!!!! AZ előző magzatot elvesztettük 10 hetesen, és nem akarok hibázni!
2008. szept. 13. 21:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj, nagyon sajnálom az előző babót, de próbálj meg most nem erre koncentrálni, hanem arra hogy nem lesz semmi baj. Drukkolok nektek!
2008. szept. 13. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nincsen semmi baj!!! leizzadtal a forro teatol ez termeszetes!! ne panikolj mert azzal jobban artasz a babadnak!! ok? nyugi:)
2008. szept. 13. 22:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok Lányok, köszönöm!!!
2008. szept. 13. 22:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
az utolso valasz iroja vagyok: kulomben meg terhesen en is sokkal jobban izadtam a hormonok miatt!! mit gonolsz hogy felborul a hormonhaztartas terheseg alatt :)
2008. szept. 13. 22:36
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
A forró teától mindenki leizad nem csak a terhes,idegeiddel minden rendben?Tényleg azt hitted hogy a magzatvized folyt el?Nem semmi.
2008. szept. 14. 06:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj, én rendszeresen izzadok, sokszor úgy érzem, mintha hőhullámaim lennének, a bugyim is tiszta víz lesz oldalt, pedig amúgy sosem voltam izzadós, ez a terhesség velejárója. Napközben ha tudsz, fürödj le, az sokat segít, kitartást!
2008. szept. 14. 07:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Hello!

Én is mindig ezen paráztam, mert nyáron úgy, hogy nem csináltam semmit, nekem is mindig vizes volt a bugyim oldalt. De máshol még nem is izzadtam, de ott már igen. Aztán kipróbáltam, hogy fél óráig mozgás nélkül ültem, tiszta tisztasági betétben, és ha nem volt nedves, akkor megnyugodtam. Egyébként állítólag lehet kapni olyan betétet patikában, ami kimutatja ha szivárog a magzatvíz, csak nagyon drága. Állítólag nagyon ritka, hogy szivárog, főleg ebben a korban. Én is mindig szekáltam a dokimat, hogy nézze meg, hogy nem szivárog-e, de nem volt gond, szerencsére. Szerintem nyugodj meg, relaxálj, az sokat segít. Ha tudod, hívd fel a párodat, nekem ő nagyon sokat segített a higgadt viselkedésével, és a kedves szavaival. Minden jót!

5 hetes kislány anyukája

2008. szept. 14. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!