Nevet találni kisfiúnak?
Figyelt kérdés
A baba kisfiú lesz, és a Mátyás vezetéknévhez kellene nevet találni. Lassan szülök és nem találunk nevet szegénynek. A régi nevek,mint a Péter, Zoltán,István kizárva, illetve a Rómeó és társai is. valami normális, felnőttként is viselhető név kellene, de nem találunk. A Balázst akartuk,de vsz Balázs napon fog születni.Tehát ilyesmi típusú nevet szeretnék.2015. nov. 29. 15:48
1/22 anonim válasza:
Levente, Patrik, Attila, Róbert, Norbert.
Mi számít nálad régiesnek?
2/22 anonim válasza:
Ha a Balázs tetszik, az ne tartson vissza, hogy közel lesz a névnap és szülinap, emiatt kizárni egy nevet, amikor nem találtok megfelelőt szerintem butaság.
3/22 anonim válasza:
Ha a Balázs tetszik legjobban, adjátok azt, jól is hangzik és az nem tragédia, hogy egy napon vagy közelében van a 2 ünnep...
5/22 anonim válasza:
(2-vel egyet gondoltunk, kettő lett belőle :D)
6/22 anonim válasza:
Mátyás Roland?
Júliusban van a névnap, és gyereknek, felnőttnek is megfelel, szerintem.
Mátyás Patrik?
Márciusi névnap, és szintén egy jól viselhető név.
7/22 anonim válasza:
Olivér, Zsombor, Botond, Hunor, Ákos, Áron, Gergő, Zalán
8/22 anonim válasza:
Engem nem zavarna hogy egy napra esik a vezeték és keresztnév .
Viszont érthető, hogy az újhullámú nevek nem passzolnak hozzá, hiszen eleve egy hagyományos férfi név a vezetéknév.
András, Levente, Péter, Attila, Gergely, Martin, Mihály,
9/22 anonim válasza:
Botond,Belián,Benet. Ezek szerintem mind illenek Mátyás vezetéknévhez.
10/22 anonim válasza:
Mátyás Olivér szerintem is jó :)
A Balázs is jó, szóval szeritnem ne tartson vissza za, hogy közel lesz a névnap és a szülinap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!