Mennyi idős terhes vagyok? Hogy van ez a beágyazódás, hányadik nap kb. , mennyi vérzéssel jár?
Figyelt kérdés
Okt.15-én jött meg utoljára,csak 30-án voltunk együtt párommal,és 31-én volt reggel nyúlós nyákom,vagyis peteérésem. Ez tuti! Nov. 12-től 14-ig sötét barna maszatoltam,de 14-én már pozi volt a tesztem. Lehet ez a maszatolás beágyazódási vérzés? Vagy ahhoz már későn volt és az sok is? Mert tényleg csak maszatolás volt. Mennyi idős lehet a terhességem?2015. nov. 24. 17:39
1/2 anonim válasza:
Utolsó menstruációtól számolják!
A többi lényegtelen.
2/2 anonim válasza:
5 hét 5 napos vagy az utolsó vérzés szerint, így is fognak számolni. Az utolsó vérzés szerinti számítást csak akkor korrigálják a 12. heti uh alapján, ha több héttel eltér az embrió kora az utolsó menzesz szerinti kortól, pl. extra késői peteérés esetén. Nálad ilyen nem áll fenn, szóval ahogy az első mondja, a többi lényegtelen. :)
Én ezt a kalkulátort használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!