Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, aki 40 felett...

Van itt olyan, aki 40 felett szült először, de több gyereke is lett?

Figyelt kérdés

Hány, es hany éves korában? Én 40 vagyok, első babát várom (bár nem első terhesség), és szeretnék még.

De vannak mások is így barátnőimmel között.

(Nem a 40 fölötti szülés előnyei/hátrányai foglalkoztatnak...)

2015. nov. 24. 08:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mi is szurkolunk...

Én a #6-os vagyok, nekem is hamar ment a teherbe esés, a "sikertelen" terhességem sem vetélés volt, hanem késői magzatelhalás. Ígyhát nem amiatt aggódom, hogy terhes maradok-e, hanem amiatt, hogy a harmadik gyerekem megszülessen élve és egészségesen.

2015. nov. 24. 12:39
 12/17 A kérdező kommentje:

Nálam meg elfolyt a magzatvíz 16 hetesen, tehát az sem vetélés volt végülis.

De nem erőszakoskodtam a gyógyszerért, így bántott a lelkiismeret. Hát, ezen már nem tudok változtatni...

2015. nov. 24. 12:46
 13/17 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom :-( :-(

Valahogy tovább kell lépni, és remélem, végül az élet győzedelmeskedik....

(Nekem 33 hetesen halt meg a babám, valószínűleg köldökzsinór trombózis volt. Ez nincs összefüggésben a korommal. De azért nagyon félek a következő terhességtől...)

2015. nov. 24. 13:07
 14/17 A kérdező kommentje:
Jaj, de szörnyű! Ezen túljutni sosem lehet, csak valahogy megtalálni a megfelelő helyet neki az életünkben. Nagyon szurkolok! Ha majd sikerül, kérlek, írd meg, hogy együtt örüljünk!
2015. nov. 24. 13:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Rendben, megírom, de csak priviben...

Mert azt hiszem, a 25. hét után még emberek közé sem megyek, nehogy valaki meglássa a nagy hasamat...

2015. nov. 24. 13:49
 16/17 A kérdező kommentje:

Persze, priviben, az a legjobb. Megértem, mert a 16. hét körül maga a pokol volt, igaz, előtte is, néha még most is rám tör.

De hát azt beszéltük a férjemmel, hogy minden megtörténhet, még az is, hogy minden rendben lesz. :-)

2015. nov. 24. 14:24
 17/17 goszika válasza:

A legutóbbi albérletben, ahol laktam, a "házinéni" 43 és 46 éves korában szülte a gyerekeit.

Elmondása szerint mindig is azt hitte, hogy neki nem lehet gyereke, így hát nagyon meg volt lepődve mindkét alkalommal, és nagyon örült nekik.

Azt mondta, hogy sokkal fiatalosabbnak érzi magát, mintha gyerekek nélkül lenne. (Ekkor a lányai 8 és 5 évesek voltak.)

2015. dec. 1. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!