Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj az ha lentebb van a hasam...

Baj az ha lentebb van a hasam mint másnak 32 hetesen?

Figyelt kérdés
Mindenki az mondja hogy nagyon lent van a hasam. 32 hetes vagyok, és a köreimben , + még a boltban is rácsodálkoznak, mert azt hiszik nemsokára szülök. A doki szerint viszont normális, de mégis mások szerint nagyon lent van. De ha belegondolok nekem eljétől fogva itt volt a hasam :( Nem tudom most ez baj e?
2008. szept. 13. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is ezt mondják,hogy lejebb van a hasam,pedig még csak 28 hetes terhes vagyok:)Álatlában ha lentebb vana hasad,akkor a babád be van fordulva:)és ezért ereszkedik lejebb a méhed:)Hát lehet hamarabb fogsz szülni:)De ha dokid szerint normális, akkor no para:)
2008. szept. 13. 14:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem 30 hetes pocakosan mendt lejebb a hasam.Nekem azért azt mondták a doki mert nem fórdultbe,ül a babó a hasamba,és oda megy a súly.Ezért még vesetágulatom is lett!Ne aggódj!!Semmi gond!Üdv:Zsuzsa
2008. szept. 13. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia. Én még csak 29 hetes vagyok, de nekem is nagyon lent van a hasam. Nekem is mindig megjegyzik, de sem a dokim, sem a védőnőm nem mondta, hogy baj lenne. Minden jót!
2008. szept. 13. 15:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor látom nem vagyok egyedül, mert engem már mindenki a koraszüléssel riogat, de tény hogy már régóta be van fordulva a babónk, úgyhogy akkor lehet hogy emiatt van.
2008. szept. 13. 15:14
 5/5 anonim válasza:

Szia! Nekem 30 hetesen fordult be teljesen, én is megijedtem, mert lejjebb is ereszkedett. Most 32 hetesek vagyunk. Nekem így most sokkal kényelmesebb... kapok levegőt rendesen :) Én is remélem, hogy nem lesz gond!

Jó baba várást!

2011. nov. 23. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!