Árthat a babának/zavarja a babát, ha sokat nevetek?
Tudom, buta kérdésnek tűnik, de én tényleg nagyon sokat nevetek. Amúgyis jókedélyű, vidám természet vagyok, és az Isten megáldott egy olyan férjjel is, akivel szétröhögjük az agyunkat állandóan, nagyon vicces pasi, mindig megnevettet :) Van amikor nevetőgörcsöt is kapok, és percekig nem bírom abbahagyni a nevetést. De úgy általánosan is nagyon sokat nevetek. Ugye ez nem árthat, nem gyengíti a méhet, vagy viseli meg a méhlepényt, vagy nyithatja ki a méhszájat, vagy ilyesmi? És ha nem, akkor vajon a babának nem rossz érzés? Nem rázkódik? Nem ijed meg?
20 hkm
Ő is sokat fog majd nevetni. :D
A méh ennél jóval többet is kibír, ne izgulj!
de, nagyon
legyél inkább búval ba... + stresszes, ideges, az az ami használ...
Én folyamatosan röhögök valamin, de se a nagyfiamnak nem lett baja, sem most a kicsinek nincs semmi baja a hasamban, ez tuti :)
Tegnap voltam az öcsémmel vásárolni, és annyira röhögtünk, hogy majd bepisiltem a vihogástól, de nem jutna eszembe, hogy a babának ettől baja lesz.
Dehogy lesz baja :-D Csak nevetés közben ne dobd magad hasra (bár valszeg attól sincs baja :-D ) és ne a hasadat csapkodd, hanem a combodat :-D
Ez a gyerkőc van a legjobb helyen a világon ;-)
Tegnap egy hangos mozifilmen voltunk, és a magzat végig szétrugdosott, őrült módjára. Kérdeztem a férjem, hogy vajon zavarja-e vagy örül neki, hogy dobszólót hall.
A férjem válasza ez volt, amit te is fogadj meg: Mivel nem tudhatjuk, hogy zavarja-e vagy tetszik-e neki, ezért ezen nem kell stresszelnünk. Nem tudunk ellene tenni és nem is fog rá emlékezni sem. Van elég dolog a terhességben, amin kell, és érdemes.:)
Nem árt a sok nevetés. Sőt! Mi szétstesszeltük az első heteket (nem látták a babát, az egyik felszívódott, pecsételtem, rossz kombinált teszt eredményünk lett, amniocentézisünk volt, több a magzatvizem, kirúgtak a munkahelyemről veszélyeztetve a GYED-emet stb.) és a magzat egészséges, tökéletesen fejlődik, nagyon aktív és jól van.
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!