Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen kell cukorterhelé...

Hány hetesen kell cukorterhelésre menni?

Figyelt kérdés

21 hetes vagyok! Két hét múlva kell visszamennem a védőnőhöz meg az orvosomhoz is. Azt mondta a védőnő, hogy mire az orvoshoz megyek, vigyem magammal a cukorterhelés eredményét. De akkor már 22 hetesen mennem kell a terhelésre, mert még mire kiadják az eredményt az két nap!

Kaptam beutalót a védőnőtől, de szabadon hagyta a dátum helyét, hogy majd az orvos beírja, hogy mikor menjek, de ő meg elfelejtette!

Előre is köszi a válaszokat!

2008. szept. 13. 09:22
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Szia általában 26 hetesen küldenek minket én a betöltött 26hét után pár nappal voltam 28hezes pocis
2008. szept. 13. 09:33
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Szia!Én 24 hetesen mentem terhesléses vércukor mérésre és nem kell mondjam azt a tömény szöllőcukor port nem is tudtam meginni a fele pohár alján megkötött:s.Na azóta kapttam pár tippet!28 hetes kismami
2008. szept. 13. 09:36
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Szia!

Én most fogok menni 29 hetesen.

2008. szept. 13. 09:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor én még nagyon korai leszek 22 hetesen, nem?! Nem baj az, hogy ilyen korán megyek el? Gondolom nem véletlenül a 26. hét környékén kell menni! Vagy mit tanácsoltok, beszéljek a védőnőmmel?
2008. szept. 13. 09:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 22-24. hét között végzik. (Békés megye), de pl. nővéremnek Kecskeméten egyáltalán nem is volt.
2008. szept. 13. 09:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor talán nem lesz gond, ha 22 hetesen megyek! :)
2008. szept. 13. 09:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Általában 26. Gondnak nem gond, de lehet, elküldenek megint majd még egyszer.

Inkább hívd fel telefonon a dokit és kérdezd meg.

A lötty meg nem olyan szörnyű, vigyél citromlét:-)A szaga rosszabb, mint az íze:-)

2008. szept. 13. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szombathelyen 27 hetesen küldenek!

Sok boldogságot!

2008. szept. 13. 17:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2008. szept. 14. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!