Tényleg lehet tudni a has formájából hogy kisfiú vagy kislány lesz?
Figyelt kérdés
2008. szept. 13. 08:50
1/10 anonim válasza:
Szia.Szerintem nem :)Nekem eleinte olyan csúcsos volt a hasam,sőt még moyt is kicsit,de már nem annyira :)
Kislány lesz :) Pedig a régiek anno azt mondták,ha csúcsos a has akkor fiú :)
Minden jót
33hetes kismama
2/10 anonim válasza:
nem. a hasad formáját sokkal inkább az határozza meg, hogy hogyan fekszik a baba, és mennyire széles a csípőd. :)
3/10 anonim válasza:
Nem lehet a has formájából következtetni a baba nemére, ez csak babona.
Egy kétgyermekes anyuka
4/10 A kérdező kommentje:
köszi kismamák!
2008. szept. 13. 08:54
5/10 anonim válasza:
Szia.Azért nekem bejött ez a babona.Mindenki mondta,hogy fiam lesz,sőt még a piacon az idős nénik is ,a pocim formájából és tényleg kisfiú lesz.
üdv:28hetes kismami
6/10 anonim válasza:
Nekem mindenki azt mondta, hogy biztos fiam lesz, mert csúcsos a hasam, de kislány lett (ahogy előre tudtam is). Most is "fiús" a pocim, de ő is kislány. A poci formáját a testalkat, a baba elhelyezkedése határozza meg. Persze van, hogy bejön, de az véletlen. Orvosoktól is kérdeztem.
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2008. szept. 14. 08:12
8/10 anonim válasza:
Felénk azt mondják, hogy a hegyes has kislány. Nekem eltalálták az öregek. :D Kislány lett! Egyébként szerintem a genetika (testalkat, stb...) és a baba elhelyezkedése határozza meg a has formáját.
9/10 anonim válasza:
Olvastam, hogy a has formája egyáltalán nem függ összea gyerek nemével.
Az okosoknak 50 % eséllyel bejön a találgatásuk.
10/10 anonim válasza:
Nekem van már két lányom vellük nagyon gömbölyü hasam volt,most a 3-dik babámat várom 32 hetes vagyok .Velle nagyon csucsos a hasam mondtam is ,hogy fiam lesz és be jött ezer% ,hogy fiam lesz.Ugy hogy van valami a babonákba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!