Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Probléma lehet, ha nem igen...

Probléma lehet, ha nem igen mozog? Menjek orvoshoz, vagy ügyeletre? Vagy hova kell menni?

Figyelt kérdés

26hetes vagyok, eddig a baba kb 20 órát mozgott a 24 -ből naponta, néha aktívan, néha csak kicsit, tegnap óta pedig alig.

Tegnap egyszer egy-két mozdulatot csinált, ma pedig csak egy kis rebegés volt.

Márpedig a 18. hét óta aktívan mozgott. Most lehet, hogy rosszul van?

2008. szept. 12. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ne aggódj fölöslegesen!

Az első babámnál én sem éreztem állandóan a mozgását. Olyan kis lustácska volt. Azt hittem ez a szokványos. Most 22. hetes a kistesó, Ő mint a motolla! Állandóan mocorog. De nyugi! Nekem is volt olyan, amikor alig éreztem. Neki is jár a pihenés, ne zaklasd! :-)

Ha stresszeled magad, az egyikőtöknek sem jó!

Ha végképp nem tudsz megnyugodni, akkor , amint lehet hallgassatok szívhangot (védőnő, doki). Inkább, mint az idegesség!

Majd meglátod! Minden rendben!

2008. szept. 12. 21:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, csak nagyon meg vagyok ijedve, mert eddig mindennap úgy mozgott,hogy már pihenni sem tudtam, most meg két napja tényleg semmi,ráadásul faros volt hétfőn és pont várom, hogy megfordulna.
2008. szept. 12. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Az időjárás miatt is lehet, én sem aggódnék a helyedben, de elbagatellizálni sem szabad, úgyhogy biztonság kedvéért hívd fel az orvosodat. Az ügyeletnek is fogadnia kell, oda is mehetsz!
2008. szept. 12. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
az utolsó válaszoló vagyok: egyél valami jó édeset, csokit vagy sütit, és utána pihenj le, attól elvileg beindulnak a babócák.
2008. szept. 12. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, a babáknak is lehet nyugodt idoszakuk, elfáradnak néha:)Aztán új erore kapnak, és ficánkolnak megint. Velunk is megesett, csak 33. héttol, és bizony számoltam a mozgásokat. Volt, hogy úgy rugdosott, hogy szinte fájt, máskor meg a CTG-hez nem tudták felébreszteni. Néha, ha oldalra fekudtem, olyankor jobban éreztem, esetleg próbáld ki.
2008. szept. 12. 22:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én 29 hetes vagyok és az én babám is nagyon aktív. 2 napig Ő is a frászt hozta rám, mert alig-alig éreztem, de tegnap éjjel, ma hajnalban végre beindult. Nem tudok másra gondolni, mint hogy megérezte a frontot. Az uh-os doki mondta nekem hogy ők is megérzik ugyanúgy mint mi. Biztos a Te babád is azért mocorog kevesebbet. A fő, hogy mindennap kell érezni, az nem számít, hogy hányszor. Boldog babavárást!
2008. szept. 13. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!