6-10 hét közötti kismamák, ti is aggódtok, hogy nehogy gond legyen a babával?
Látod, ez a baj, hogy túl sokat olvasol ilyen témában!
Régen nem volt internet, nem volt ennyi helyről informálódás, de nem is idegeskedett ennyi kismama.
Ha valami gond van, akkor sajnos gond van, de nem így kell nekiindulni. Ha valaminek meg kell történnie, akkor meg fog történni, azzal semmit nem előzöl meg, vagy nem segítesz, ha végig aggódás lesz az egész.
Nyugodj meg, bízz a legjobbakban, hogy nem lesz semmi gond!:)
Nem tudsz mit csinálni, mint megtenni amit lehet, és aztán bízni a legjobbakban. Az idegeskedés nem használ! A legrosszabbra meg pláne nem szabad gondolni! Mondjuk ilyenkor gondol rá az ember a legtöbbet!
Én is idegeskedtem egy pár napig nagyon, miután megállapították a szívműködést, és hogy jól fejlődik, majd közölték, látnak egy hematomát mellette. Egyből nekiestem a fórumoknak, szakirodalmat is olvastam, pár napig beleéltem magam abba, hogy elvetélek (vérzés, kifejezett görcs nincs hálistennek), majd meggyőztem magam, hogy igazából azon kívül, hogy beszedem a szükséges gyógyszereket és pihenek, lazítok amennyit lehet, nem tudok mit tenni. Most kicsit könnyebb, de valahol én is izgulok, hogy jövő heti kontrollon minden rendben legyen! Biztos nagyon rossz lenne, ha gond lenne, de miért agyaljak, rajta, vetítsem előre? Bármi lesz is, meg fogom tudni! :) :( 8 hkm
Mindig van ok az izgalomra!
Én a 11. héten kezdtem megynugodni, majd a 12. heti genetikain kiderült, hogy van egy kis probléma a baba szívével, ez el is rontotta a down kór kockázatát, plusz a méhlepény sem a legjobb helyen van, kímélnem kell magam. Ennyit a nyugalomról, most genetikai tanácsadás+ kiadások, vizsgálatok...
szia,én hétfőn leszek 8 hetes.
Előzőleg pont így történt.Nem volt már szívhangja a babának.A tüneteim persze elmúltak,és szörnyű volt.Féltem a következő terhességtől.Most is van bennem félelem,de nagyon reménykedem hogy most ki is tudom hordani ezt a drága kisbabát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!