Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes terhes vagyok elso...

21 hetes terhes vagyok elso baba (18ev) tudnatok segiteni nekem hogy jok e az eredmenyeim? Felek hogy nem.

Figyelt kérdés

BPD:46mm HC:172 mm AC:148mm FL:32mm

elore is koszonom annak aki segit nekem:) es negativ valaszokra nem vagyok kivancsi..csak szeretnem tudni hogy rendben van e vele minden:)

2015. nov. 13. 23:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
iskola mellett orulok ha azokra a vizsgalatokra eltudok menni amelyikre kell :D majd ha ugy lesz idom elmegyek 4D re..nagyon remelem lany
2015. nov. 17. 11:06
 12/14 anonim ***** válasza:
4D ultrahangot általában magánrendeléseken végeznek, oda bőven munkaidőn kívül is lehet menni. Mi is most fogunk menni, és fél hétre kértem időpontot, pont azért, mert munkaidőben mi sem nagyon érünk rá.
2015. nov. 17. 11:54
 13/14 A kérdező kommentje:
majd ha raerek..
2015. nov. 17. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Végül lány lett?
2021. jún. 5. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!