A gravidát nem késő elkezdeni majdnem hat hetesen?
Szerintem segíteni próbált, még ha " más tollával is" ékeskedett, kiírta a forrását korrektül a véleménynek az előző hozzászóló.
Ahány embert kérdezel, annyiféle válasz fog születni, mert ez a kérdés Megosztó.
ÉN azon a véleményen vagyok hogy szedek terhesvitamint még a tervezés előtt kezdtem, mert nem akarom magamat hibáztatni, ha ne adj isten bármi baja lesz a leendő babámnak.
Tény, hogy régen sokkal több volt a vitamin-és ásványi anyagtartalma a zöldségeknek, gyümölcsöknek. A betegségekről nem tudok korrekt, megbízható statisztikát, mondjuk 100 évvel ezelőttet mával összevetve. Nem akarok pont az az egy lenni, aki nem szedett vitamint, és beteg gyereke született (lehet, hogy nem ettől, de tudom, hogy magamat okolnám)
Viszont az első hetekben nem sok tápanyagot vesz el tőled a gyerek, szinte meg sem érzed, egyedül a folátról tudok, ami ilyenkor kiemelkedően fontos, így nem gondolom azt, hogy "késő" lenne elkezdeni szedni, nagyon sokan kezdik el akkortól a terhesvitamint, amikortól maga a terhesség kiderül.
Szerintem ne húzd fel magad a válaszokon, váltsd ki a vitamint és boldog babavárást kívánok!
Egy egészségügyben dolgozó 8 hetes kismama
"Szerinted 10 éve volt gravida"
Igen, volt :D Legalább is 8 éve igen, feltételezem, hogy már előtte is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!