Erős szúró fájdalom a köldöknél! Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! 32 hetes kismami vagyok és a köldökömnél szúró fájdalamt érzek ami hirtelen átszalad a hasamon!már éjszaka is erre ébredtem hogy nagyon fáj a köldökömnél!a babócám mozog de engem aggaszt ez a dolog mert ilyet még nem tapasztaltam!szerintetek menjek el a dokihoz vagy felesleges?nektek nem volt ilyen a terhesség alatt?mindenkinek boldog babavárást üdv:32 hetes kismami2008. szept. 12. 13:49
1/4 anonim válasza:
Szia. Ilyen már nekem is volt. A védőnőm szerint a babám rángatta olyankor a köldökzsínórt. Hát nem tudom, de nem hiszem, hogy ilyen erőssen meg tudja rántani. Mindegy a lényeg, hogy én is éreztem már többször is, és nem lett semmi baj, ugyhogy ne aggódj. Boldog babavárást!
2/4 anonim válasza:
szia! Nekem is volt, elég hosszú ideig, de azért jó, hogy már elmúlt. A babaival semmi baj nincs. A doki sem tudott rá okosat mondani.Ne izgulj! Elmúlik. Boldog babavárást!!
3/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat akkor ha ez természetes nem zajgatom a dokimat,nektek is boldog babavárárst!
2008. szept. 12. 14:47
4/4 A kérdező kommentje:
bocsi babavárást akartam irni
2008. szept. 12. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!