Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugy erzem, hogy mar nem...

Ugy erzem, hogy mar nem vagyok terhes. Ereztetek mar ilyet? Mi tortent?

Figyelt kérdés

11 hetes terhes vagyok elvileg. Sajnos 4 napja pecsetelo verzesem kezdodott, ami hol volt, hol nem, de tegnap enyhe verzesbe ment at.

A korhazat ma delelott hivom majd fel ismet, eddig annyit kertek, hogy varjak es nezzem mi tortenik, tegnap nem tudtam beszelni senkivel, de ma mar van rendeles.

(Nem Magyarorszagon vagyok, mas a rendszer.)

Mar volt egy verzesem 3 hettel ezelott, az viszont par oran at tartott csak, 2 nappal kesobb ultrahangon a baba rendben volt, volt szivveres es jo volt a merete is.

Tudom, most is bizhatnek ebben, de ugy erzem, hogy mar egyedul vagyok, nem vagyok terhes. Az osszes tunetem megszunt az elmult par napban. Nincs hanyingerem, nem puffadok, vegigalszom az ejszakat pisiles nelkul, stb.

Tudom, hogy ezek nem jelentenek semmit onmagukban, de megsem tudok pozitiv lenni.

Ereztetek mar hasonlot valaha? Mi lett vegul? Es miert ereztetek igy?

2015. nov. 9. 07:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

:( nem derult ki az oka. Semmit se vizsgaltak. A szovettanbol nem tudtak semmit levonni, mert spontan elveteltem, es mar nagyon keves szovetdarabot szedtek ki.

En is annyira feltem, amikor hamar teherbe estem, hogy baj, hogy koran sikerult, es a 12. hetig nem is voltam nyugodt.

Szoval en sem tudom, miert, de volt oka, az biztos.

Ahogy ennek az uj babanak is, aki azota itt rugdossa a pocim :)

Kivanok neked is egy egeszseges, 3. babat!

2015. nov. 11. 12:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! Kívánok mihamarabbi testi-lelki felépülést és aztán boldog babavárást! :(
2015. nov. 12. 13:42
 13/14 A kérdező kommentje:

Koszonom!

Tegnap reggel megvolt a mutet. Azt jol viseltem, fizikalisan is nagyon jol vagyok. A lelkemnek meg joval tobb ido kell...

2015. nov. 13. 19:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! :-( És sok sikert erőt egészséget a következőhöz!
2015. nov. 20. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!