Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tartalmaz egy genetikai...

Mit tartalmaz egy genetikai vizsgálat a 17. héten?

Figyelt kérdés
Keddre kaptunk időpontot, van egy adatlap amit addig ki kell töltenünk a férjemmel, és az eddigi eredményeket kell még vinnünk. mit csinálnak majd ?
2008. szept. 12. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű azért kell menned, mert 35 fölötti vagy, illetve előfordult a családban ilyen gond, vagy esetleg nálad volt egy genetikai okú vetélés.

A 18.héten mindenképp kell egy genetikai uh, az AFP eredménnyel, ez a sima protokoll vizsgálat, ha pedig ilye papírokatkell kitölteni, akkor lehet, hogy a 4-es tesztre mész, illetve elfogadtad a magzatvízvételt nem?

Tulajdonképpen ha nem a sima protokoll szerinti vizsgálatra mész, akkor valami extra vizsgálatot kérhetett a dokid.

2008. szept. 12. 13:27
 2/3 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok, a triple teszt eredményem lett rossz, 1:230...
2008. szept. 12. 17:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem mondták,h milyen vizsgálatot végeznek???Valszleg ultrahangot,de az sem mutat ki sok mindent.Az én eredményem1:120 volt,és megcsináltattam a magzatvíz vizsgálatot.Az az egyetlen 100%-os vizsgálat az orv.tud. mai állása szerint.Az eredményed valóban nem túl megnyugtató.Én a helyedben mihamarabb megnyugtató választ szeretnék,tehát megcsináltatnám a vizsgálatot.A kockázat 0,5-1% közé tehető.Én úgy gondoltam,ha ez a baba meg akar maradni,nem a vizsgálattól megy el...ha meg menni akar,nem fogom tudni magamnál tartani semmivel.Ma már 17 hetes a csodaszép kisfiam...
2008. szept. 13. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!