Alacsony TSH érték terhesen?
Figyelt kérdés
Autoimmun pm. alulműködésem van. Májusban 5,74 volt a tsh értékem. Mivel szerettünk volna kistesót a doki emelte az euthyroxomat 137re. A héten voltam vizsgálaton,amikor is 0,02 lett a tsh. Akkor most visszaálította a gyógyszert 125re. Ma viszont kiderült,hogy ilyen alacsony értékkel teherbe estem. Tapasztalatok?2015. nov. 6. 13:44
1/5 anonim válasza:
Magas tsh-val sokkal rosszabb lenne, szóval szerintem ne parázz, a többit a dokival beszéld meg, mert van sok más érték is.
2/5 anonim válasza:
Nyugi, semmi baj nem lesz! Nem csoda, hogy teherbe estel, a meddosegi klinikakon 2, sot akar szandekosan 1 ala allitjak a TSH-t, mert ez az idealis a teherbe eseshez. A tied most kicsit alacsony lett, de mivel a gyogyszer miatt van ez, igy nem lesz tole semmi gondja a babanak es neked sem! Most, hogy kevesebbet szedsz majd, szepen feljebb megy, es ennyi.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató szavakat,remélem tényleg semmi baj nem lesz. Félek nehogy elmenjen a baba. :(
2015. nov. 6. 16:13
4/5 anonim válasza:
Ettől nem fog. Az a magas tsh-nál van, ott nagyon magas a vetélés kockázata.
5/5 anonim válasza:
Illetve meg akkor lehetne gond, ha pajzsmirigy tulmukodes miatt lenne alacsony a TSH-d, mert azt masfajta gyogyszerrel kene visszaszoritani. De nalad nincs errol szo, csak egyszeruen picivel tobb pajzsmirigyhormont szedtel egy ideig. Amikor ez kiurul, vissza fog menni az ertek normalisra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!