24 hetessen elfolyhat a magzatvíz?
Szerintem ez még nagyon korai lenne és akkor jönne a pici is.Neki meg még sokat kell nőni.Nyugodj meg.A magzatvíz meg azért elég feltűnő,ha elfolyik,szerintem.
Üdv:28hetes kismami
A magzatvíz előtt távozik a nyákdugó, ami tényleg olyan nyúlós izé..
Szerintem 24 hetesen, ha ilyen aggodalmad van, akkor menj el a dokihoz, hogy nézze meg nyitva van e a méhszájad, mert ha zárt akkor ott nem jött/ jön ki semmi.
Nagyon korai lenne a dolog. Valószínű fel kellene hagynod a lóti-futi dolgaiddal, táppénz és pihenés vár!!
Ahogy írtad keveset oihensz, ez nem mindenkinek jó.
Mindenkepp menj el orvoshoz!
A magzatviz nem minden esetben jar lavornyi folyadekvesztessel, hiszen a mennyisege attol fugg, hogy a baba feje elzarja-e az utjat vagy sem.
24 hetesen, valoszinuleg meg nem helyezkedett be ugy a babad, hogy a feje elzarna a kijaratot, ezert valoszinuleg a te esedben a lavornyi folyadek vesztes lepne fel.
Biztosat viszont csak a dokid tud mondani, ugyhogy, ha nem vagy egeszen biztos, inkabb emnej el hozza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!