Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetessen elfolyhat a...

24 hetessen elfolyhat a magzatvíz?

Figyelt kérdés
biztos most sokan mosolyognak a kérdésemen de az előbb olvastam egy cikket miszerint a magzatvíz ha elfolyik akkor fehér nyúlos dolog is található a bugyin.én tegnap észrevettem ilyet bár pisifolyásom nincs.az tény hogy rengeteget járok pisilni.tegnap még a derekam is úgy fájt hogy alig bírtam magammal(nagyon keveset pihenek,az is igaz)
2008. szept. 12. 09:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez még nagyon korai lenne és akkor jönne a pici is.Neki meg még sokat kell nőni.Nyugodj meg.A magzatvíz meg azért elég feltűnő,ha elfolyik,szerintem.

Üdv:28hetes kismami

2008. szept. 12. 09:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja és én is rengeteget járok pisilni,meg az én derekam is fáj és persze addig le sem nyugszom míg nem ragyog a lakás.Pedig ilyenkor kellene pihennünk,mert , ha megszületnek nem lesz időnk:)
2008. szept. 12. 09:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha elfolyna a magzatviz azt tudnád!A sok pisi nem =a magzatvizzel.12 hetes voltam mikor elvetéltem!Hidd el nem lehet összekeverni a kettőt!Probálj meg többet pihenni.Ha továbbra is észlelsz valamit a bugyidon menj nődokihoz.Csak pihenj!
2008. szept. 12. 09:34
 4/6 anonim ***** válasza:

A magzatvíz előtt távozik a nyákdugó, ami tényleg olyan nyúlós izé..

Szerintem 24 hetesen, ha ilyen aggodalmad van, akkor menj el a dokihoz, hogy nézze meg nyitva van e a méhszájad, mert ha zárt akkor ott nem jött/ jön ki semmi.

Nagyon korai lenne a dolog. Valószínű fel kellene hagynod a lóti-futi dolgaiddal, táppénz és pihenés vár!!

Ahogy írtad keveset oihensz, ez nem mindenkinek jó.

2008. szept. 12. 09:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem is beszélj orvossal is fő a biztonság alapon. Nekem amúgy nem jött ki a nyágdugom, csak szivárogni kezdett a magzat víz. Amiről nem voltam biztos, hogy az. Pár óra után kezdett el lenni véres folyásom, ez már lehett a nyákdugó. 4 órával később mentem kórházba, akkor még mindig szivárgott. De ez nálam volt így. Neked még tényleg korai lenne. Én azért már betöltött 37 hetes voltam. Beszélj dokival és további jó babavárást.
2008. szept. 12. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindenkepp menj el orvoshoz!

A magzatviz nem minden esetben jar lavornyi folyadekvesztessel, hiszen a mennyisege attol fugg, hogy a baba feje elzarja-e az utjat vagy sem.

24 hetesen, valoszinuleg meg nem helyezkedett be ugy a babad, hogy a feje elzarna a kijaratot, ezert valoszinuleg a te esedben a lavornyi folyadek vesztes lepne fel.

Biztosat viszont csak a dokid tud mondani, ugyhogy, ha nem vagy egeszen biztos, inkabb emnej el hozza!

2008. szept. 12. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!