Keményedéskor az egész has bekeményedik, vagy csak egy ponton?
keményedés van amikor az egész hasra terjed ki, van amikor csak az egyik részére, általában azért mert nyomkodja magát a picur....az egész hasra kiterjedő keményedés, az a fájás és ezek gyakorisága növekszik a baba érkezéséig....de ez már csak a végén
amit te éreztél az természetes mocorgás-keményedés volt....:)
Szia!
Én is 21 hetes vagyok, és velem is sokszor eljátsza ezt a kismanóm.Ált. ott kemményedik be ahol ő van, és mocorog.Ilyenkor elfekszem, és a kezemet a pocakomra teszem.Egy idő után elmúlik.
Nekem Magne B6-ot kell szednem, ha nagyon sokszor keményedek akkor napi 3x2-t, ez általában mindig segit.Nem hinném, hogy baj lenne, hisz nem görcsölsz, és nem jár nagy fájdalommal, tehát csak a méhed növekedésétől, na meg a picur mocorgásától van.Nekem ezt mondta az orvosom.
Mikorra vagy kiírva?Én júli. 27-re.
Na, akkor csak két nap van köztünk.:)
Szerintem nem kell pánikolnod, valahol természetes, hisz teljesen átalakul a testünk.Nekem a derekam, és a csípőm is iszonyatosan szokott fájni, de ez ezzel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!