Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már aki ettől barnázott?

Volt már aki ettől barnázott?

Figyelt kérdés

Érdekes dolognak találom, hogy a 7. Hétben egy óvatos együttlét után kicsit barnáztam , doki azt mondta ha elmúlt nincs gond ,majd egy kézi nyomásos hasvizsgálat után megint de akkor picit jobban ... írtak fel utrogestant akkor sem volt utána 1-2 napig aztán egy kikerülhetetlen lépcsözés után megint egy barna folt.1 hét múlva kontroll.

Létezik hogy az eröltetéstől vérez be valami? Mert akkor az nem progi hiány hiába írtak fe utrot. Volt valakinek ilyen vagy hasonló?

2015. okt. 31. 07:54
 1/4 anonim ***** válasza:

A barna ver az nem friss ver. Nekem akkor volt ilyen, amikor volt hematomam es abbol urult aprankent a korabban felgyulemlett ver.

Miutan kiurult teljesen, tobb barnazas nem volt.

Egyebkent amikor eloszor mentem ezzel korhazba, akkor ott nem lattak semmit, ket hettel kesobb egy masik doki egybol latta a hematomat es nem is volt kicsi.

2015. okt. 31. 08:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Az az érdekes nekem kedden nézték ultrahangon minden rendben. Aztán aznap este volt barnázás erre mondta a doki ha elmúlik oké. Majd csütörtökön az újabb ultrahangon minden ok csak plusz barnázás...nem tudják mitöl.

Tiszta gáz.

2015. okt. 31. 08:26
 3/4 anonim ***** válasza:
A 13. hétig ez volt nálam, egy kicsit nehezebb nap máris egy kis barnázás, aztán mire elmentem dokihoz elmúlt és nem látott semmit. Volt ugyan egy hematómám, szóval valószínűleg az volt az oka, én is kaptam utrót, de nem múlt el tőle. Idegbajt kaptam már tőle, de szerencsére elmúlt.
2015. okt. 31. 09:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Örülök neki :)
2015. okt. 31. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!