Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy néha nagyon...

Normális, hogy néha nagyon remeg a babám?

Figyelt kérdés

32 hetes vagyok, és már másodszor éreztem, hogy furcsán mozog a babám. Eddig csak olyan érzés volt, hogy egyet-egyet rúgott, vagy kinyomta valamelyik részét, de most éreztem olyat, mintha megremegett volna pár másodpercig. Volt már valakinek hasonló érzése?

Köszönöm

2008. szept. 11. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is volt már olyan, minthe remegne. Én arra gondoltam, hogy ilyenkor befelé rúg. Lehet hogy tévedek. Minden jót! 29 hetes kismama.
2008. szept. 11. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem nap mint van van ilyen, de sajna én sem tudok rájönni!

28.hetes kismama

2008. szept. 11. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ilyet érezni néha, de fogalmam sincs, mi lehet. Én 25 hetes vagyok.
2008. szept. 11. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is éreztem ilyesmit jópárszor, nem tudtam rájönni, mi lehet. De ha ennyien érezzük, akkor nem hinném, hogy baj lenne, talán nem is remegés, csak mást érzünk annak.

Ne idegeskedj emiatt szerintem!

37 hetes kismami

2008. szept. 11. 18:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Én arra gondoltam, hogy talán valami ideget talál el, és nem is ő remeg, hanem valami a hasamban :)
2008. szept. 11. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem ez mindennapos:)Éjjel aktív leginkább és reggel:)Volt olyan,hogy arra ébredtem fel,hogy szó szerint remeg a hasam:)ja arról nem is beszéltem,hogy imád nyújtozkodni és kinyomja mindenét!Néha fáj is:)De ebből is látszik,hogy jól érzi magát és ez megnyugtat:)boldog babavárást:)28 hetes kismami
2008. szept. 11. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Hello! Igen, remeg, ezt majd akkor is tapasztalni fogod, mikor már kinn "randalírozik"! Semmi baj, ez így normális, boldog babázást, sok sikert!!!
2008. szept. 11. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!