Hányadik héttől lassulnak le általában a babák?
Figyelt kérdés
34 hetes vagyok, s noha megvan a napi 10 mozgás, azt vettem észre 2 napja, hogy kevesebbet mozog a baba és azt sem olyan intenzitással, mint szokta. Remélem, jól érzi magát odabenn. :-) Azt olvastam, a 30valahányadik héttől többet szundikálnak. Mik a tapasztalataitok?2008. szept. 11. 18:03
1/2 anonim válasza:
szia! én nem azt érzem, hogy kevesebbet mocorog, inkább azt, hogy másképp. sokkal ritkább a rugdosás, inkább kinyomja magát itt-ott.
nekem akkor szokott inkább kevesebbet mozogni, amikor front van.
biztos jól van a babád, a lényeg, hogy mocorogjon. 37 hetes pocakos
2/2 anonim válasza:
Szia!
Hát nem tudom mi az igazság de az én babám végig mocorgott rendesen sőtt sokat is,még 40+9 napon is mikor mentem a szülőszobára.Pedig akkor már nem érezte jól magát mert fertőzött volt már minden.Most is ficánkol egyfolytában.
20 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!