Ajánlana valaki jó nőgyógyászt Ajkán?
Figyelt kérdés
2008. szept. 11. 16:39
1/3 anonim válasza:
Németh Zsolt adjunktus úr. Mindegyiknél voltam már, de egyedül ő igazán rendes, aki törődik is az emberrel, és nem érzem magam futószalagon. Mondjuk én nem magánrendelésre jártam. Sajnos nem nála szültem. A Starkl (vagy Stark, már nem is tudom, vajh miért?...) doktort nem ajánlom egyáltalán. Bár valaki meg őt dicséri. Velem elég brutkó volt, bőgve jöttem ki egy sima kenetvétel után, és 3 napig véreztem... :(
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!
Ha jól tudom,ő Devecserben is rendel hetente kétszer.
Lehet tőle bármit kérdezni?
Úgy értem,nem csak úgy félválról veszi a betegeket?
2008. szept. 11. 16:52
3/3 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Kérdezz csak bátran! :) Elvileg mindegyik dokitól lehet, de van aki olyan flegma, hogy... Na mindegy. Ő nagyon rendes tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!