Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohanyzassal kapcsolatos...

Dohanyzassal kapcsolatos problema a terhesseg alatt? Bovebb leiras es kerdes lent.

Figyelt kérdés
Regebben sokat dohanyoztam napi min. 1 doboz. Mikor megtudtam hogy terhes vagyok fokozatossan szoktam le kb 2-3 het alatt. Most a 22. hetben vagyok es akadt egy kis problema, es igyekszem szepen megfogalmazni. Mostanaban ugyanis gondjaim vannak a szekrekedessel. Eddig a reggeli tejes kave, sok folyadek, sok zoldseg leves segitett, de most mar odaig fajult a helyzet hogy orulok ha minden 3.vagy 4nap jutok el a wc-ig es legutobb valami nagyon rosszatt tettem. Sajnos ugy dontottem hogy elszivok egy ket szal cigit. Persze rogton segitett is rajtam de utana buntudatom lett hiszen nem akarok bantani a babanak. Van valami jol bevalt hazi praktika erre? Ugy tudom hogy hashajtokat semmikepp sem szabad szedni terhesseg alatt. De nem szeretnem ha ez rontana a kedvem a boldog babas idoszakban...
2015. okt. 28. 11:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Uhhh, Azt nem irtam hogy nem magyarorszagon elek bar gondoltam ez lenyegtelen hiszen mindent betudok szerezni itt is amit otthon. De ha esetleg van valaki aki el vagy elt Angliaban es tud valami olyan csodaszert esetleg ami segithet es csak itt kaphato azt is szivesen fogadom. Tenyleg barmit kiprobalok ami jo lehet nekunk.
2015. okt. 28. 15:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Psyllium Husk a neve latinul (esetleg Angliában flea seeds talán a neve):

[link]

De gyógyszertárban is lehet kapni, meg drogériában is előfordulhat. Nem csodaszer, hanem színtiszta rost:) Igyál mellé sok folyadékot. Nagyon jót tesz amúgy a belekneka székrekedésen túl is.

2015. okt. 28. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!