Már egy hete folyatamosan fáj a fejem. Van valakinek ötlete, tanácsa?
1 hete kezdődött, azóta el sem múlt. Nem szeretnék gyógyszert szedni, de volt már hogy nem bírtam és bevettem egy Panadolt, de nem sokat segített. Kb 1-2 órán át enyhébb volt, aztán ugyanolyan. Nem gyógyszerezhetem magam folyton... Próbáltam sétát, mozgást, kávét, borogatást a fejemre, nem segít. A haléntékom fáj és a tarkom, a nyakambe is sugárzik. Ha fekszem akkor jobb valamivel, de sajnos dolgoznom kell, ami így nagyon nehéz. Van valami ötletetek? Meddig fog ez tartani? Amúgy a vérnyomásom is megértem, 115/77 volt reggel.
15hkm
12 és 15 hetes korom között mindennap fájt a fejem. Aztán rájöttem, hogy több vizet kellene inni.. jó sokáig tartott.. rögtön enyhült, pár napon belül pedig teljesen elmúlt a fejfájás.
Az addigi másfél liter helyett kb két és fél literre volt nekem szükségem. Aztán kinek mennyi.
Mennyi magnéziumot szedsz? Napi 2-3 nyilván nem sok de ha beszeded a 6-ot is, akkor magnézium túladagolás is okozhat fejfájást, ez tapasztalat.
Egyébként nekem is ott fájt a fejem 12-15 között ahol te leírod.. melegvizes borogatás mondjuk nekem fél órára enyhítette általában.
Kb. a terhesség elejétöl volt. Nem emlékszem, de legalàbb egy hónapja nem fàjt. Most 22 hetes vagyok.
Kitartàs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!