2 hónapos terhesen ha kiközvetítenek közmunkára, akkor köteles vagyok elfogadni?
Nem, nem vagy köteles elfogadni. A segélyt se volt kötelező, amit abban a pillanatban még is vonnak majd.
Terhesen nem utcát seperni közvetítenek ki, hanem valami könnyű munkára.
Ha egészséges vagy miért is nem akarsz dolgozni? Más összetenné a két kezét ha terhesen munkanélküli lenne és kapna ajánlatot. Biztos nem kertet ásni fognak kiküldeni, hanem az állapotodnak megfelelő feladatot kapsz.
Aztán majd meg olvashatjuk itt pár hónap múlva a kérdést h milyen szemét az állam h csak GYESt ad....
En 12 oras muszakban dolgoztam korhazban 8. honapig terhesen.
Nem vagy koteles elfogadni de a segelyt egybol megvonjak - jol is teszik !
Én hipermarketben dolgoztam terhesen osztályon árufeltöltőként. Szerinted?
Ha nem fogadod el a munkát, akkor törölnek a nyilvántartásból mint munkanélküli és elveszik az aktív korúak ellátását v. álláskeresési támogatást, ha kapsz. Plusz, ha jól tudom, akkor egy bizonyos ideig nem is regisztrálhatsz munkanélküliként.
Fogadd el a munkát és az orvosi alkalmasságin eldöntik, hogy dolgozhatsz-e.
Szia!
Nem kotelezhetnek ra mert terhes vagy! Attol kapsz segelyt! Viszont meg kell jelenni a csaladsegitobe.Onkormanyzatba mennj be es vigyel valami papirt arrol hogy veszelyeztetett terhes vagy. Ok kuldenek el a csaladsegitobe havonta egyszer beszelgetesre....ha meg igy van de ez nem biztos egy probat meger! Remelem tudtam segiteni.
ma 21:07
Egyáltalán nem arról van szó, hogy veszélyeztetett terhes lenne.
"normál" terhességgel pedig milliom kismama dolgozik különböző munkahelyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!