Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utrogestan hüvelykapszulától...

Utrogestan hüvelykapszulától hányinger lehetséges?

Figyelt kérdés
A mellékhatásaiba nincs leírva de mióta kiderült a terhességem azóta folyamatosan hányingerem van éjjel nappal. Ez a 2. doboz amit használok és még van 1 hétre való belőle. Lehet hogy a gyógyszertől van? Vagy a terhesség miatt? Már van egy baba de ott soha semmi terhességi tünetem nem volt. Most meg ezt muszáj használni mert nemrég volt egy vetélésem.
2015. okt. 21. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Benne van, hogy a terhesség miatt, de szerintem a gyigyszer is közre játszhat!
2015. okt. 21. 21:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Biztos nem a gyógyszertől van, inkább a terhességtől. Egy barátnőm első babájával nem hányt, a másodikkal meg több mint félidőig.
2015. okt. 21. 21:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére én nem hányok csak hányinger van. Különböző neműek lettek a barátnőd babái? Ha nem a gyógyszertől van nem tudom mi lesz mert nagyon rossz így :(
2015. okt. 21. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen! Az első kisfiú, a második már kislány! :) Én amúgy most fiút várok , egyszer se émelyegtem, hánytam vele!

26+5 hkm

2015. okt. 21. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Biztos nem a gyógyszertől.

Sajnos a terhesség sokaknál ilyen.

Kitartás, mindenki túléli!

2015. okt. 21. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha onnantól érzed mióta ezt a gyógyszert használod akkor tuti ettól van!!! Én is ezt szedem iszonyat erős hányinger, émelygés, szédelgés, lassúság volt amit éreztem. Nálam olyan bő két hét alatt elmúlt, hozzászokott a szervezetem. A fiamnál is szedtem ugyanígy éreztem magam és most is. 2x2 t szedek bő 3 hete kb 1 hete nem vagyok rosszul tőle. Terhes tünetek mint az etős hányinger általában inkább 6-7-8 héten kezdődnek.
2015. okt. 22. 08:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Én 2x1-et szedek. és 7 hetes vagyok amúgy. Most jelen pillanatban hosszú idő után épp nincs hányinger :D Élvezem is :) Ki tudja meddig tart :D
2015. okt. 22. 09:37
 8/8 anonim ***** válasza:

#6os vagyok.

Én is 7 hetes vagyok 😊 Múlt hétvége óta nekem már nincs bajom tőle.

2015. okt. 22. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!