Amíg érzékeny a mellbimbóm addig még megvan a baba ugye? Semmi más tünetem nincs, se émelygés, se sötétebb udvar. Stb.6 hetes múltam és mindig azon aggódom, nehogy baj legye. Egyedül a bimbó érzékeny
Az általad leírt tünetek még koraiak. Az émelydés 7-8 hetesen kezdődik, a bimboudvar pedig 14 hetes kor környékén kezd sötétedni.
Emiatt ne aggódj!
32 hetes kismami
Szia!
Úgy van ahogy az előttem való írta. És kimaradhatnak a rosszúllétek. Én egyszer sem hánytam, igazából most jobban van néha hányingerem is, mint akkor. Nekem csak annyi tünetem volt, hogy fél óránként wc-re jártam, és nagyon fáradt voltam. Nem sokkal jobb egyik sem azóta sem. Talán a közepe táján valamivel jobb volt, de 30 hetesen már csak rosszabb lesz! Boldog babavárást!
Nyugi, nekem még a mellem sem érzékeny, semmi tünetem nem volt, és még most sincs, csak annyi hogy már nem bírom begombolni a nadrágaimat :)Sokan azt mondják örülni kell hogy nem hánysz, szédülsz.
17 hetes terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!