G1 Intézet 4D Babavízió rendelő?
Én tavaly voltam a G1-ben. A címe a Lajos u. 74-76. És ez 1 db hely, szóval nem 74 és 76. Érted. :)))
1 épület, 1 bejárat.
Amúgy nagyon-nagyon aranyosak, kedvesek, alaposak. Kapsz egy videót, 1 képet, egy leletet és egy jelszót, amivel a honlapon lévő képekhez , amiket mozizás közben készítenek, hozzáférsz.
Igen, a cím tiszta :D
Akkor ha az alapra szeretnék menni akkor mindegy hogy melyiket jelölöm be hiszen úgyis egy helyen van, igaz?
Mi 27 hetesen voltunk, nagyon igényes hely és gyönyörű felvételeket kaptunk. a személyzet is kedves, csak jót tudok írni.
Amúgy mi is csak 4d-re mentünk, de direkt abba a rendelőbe foglaltam helyet, ahol a fötoszkópos képalkotás is elérhető, mert egy rövid időre megmutatták úgy is a babát. Tényleg nagyon élethű, utána itthon a kapott dvd-ből pedig azokat a képeket is ki tudtam "vágni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!