AFP 0,76 MOM. Alacsony? Egyik doki szerint 0,7 felett jó, másik szerint 0,8-tól.
Figyelt kérdés
16 hetes 2 naposan vették le.2010. márc. 16. 15:09
2/7 anonim válasza:
Nekem is ennyi volt, és semmi baja a 14 hetes babámnak. Szóval ne izgulj. Ez amúgy is egy elavult vizsgálat. Nyugaton már nem is csinálják, nálunk csak azért, mert az integrált teszt (am isokkal megbízhatóbb) sokkal drágább.
3/7 anonim válasza:
Kicsit alacsony de benne van a határértékben! Minél közelebb van az 1-hez annál jobb az eredmény. Ne aggódj, minden rendben van, nekem 0.64 volt annó és gészséges kislányom van aki már 13 hónapos.
4/7 anonim válasza:
Szia.Nekem is pont ennyi volt,és van egy gyönyörű,egészséges 1.5éves kisfiam:)
Üdv
5/7 anonim válasza:
Nekem 0,75 lett. AZt mondta a dokim, tökéletes. :)
29 heteske
6/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem 0,72 lett, azt mondták, hogy tökéletes. Azóta túl vagyunk egy genetikai Uh-n, ahol mindent a legnagyobb rendben találtak. Ne aggódj! 21 hetes km
7/7 anonim válasza:
A kombinált teszttel együtt szokták értékelni. Nekem is pont ennyi volt. A védőnő szerint nem jó, a dokim szerint igen. Volt genetikai 4d-s uh, ott is mindent rendben találtak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!