Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennem kell a kötelezö fogorvo...

Mennem kell a kötelezö fogorvosi vizsgálatra. Viszont tudni kell rólam, hogy életemben nem voltam még fogdokinál, félek töle, tán jobban mint a szüléstöl:D ha van roasz fogam, kotelezoen kihuzza megjavitja ha akarom ha nem?

Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 15:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: az én dokim is ilyen, és bár nálam nyugtatózásra nem volt szükség, de nagyon-nagyon odafigyelt, hogy semmi ne fájjon! Még az injekció előtt is zselével érzéstelenítette az ínyem, hogy még az injekció se fájjon. Nagyon fontos szerintem is az orvos személye.
2015. okt. 14. 15:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitö valaszokat. 23 vagyok, termeszetesen iskolàtól voltam fogorvosnàl, mindig dicsértek,hogy szepek a fogaim..de egyszeruen felek ettol, es ez nem igenytelenseg, az ilyen valaszokra nem vagyok kivancsi, nem,nem rohad a fogam, csupan (mint a legtobb ember) felek a fogdokitol es kerulom ahogy tudom. Koszi megegyszer.
2015. okt. 14. 15:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Ezen a vizsgálaton csak megnézik a fogakat,és javaslatot tesznek ha vissza kéne menned.

Én is rettegek a fogorvostol,olyan szinten hogy előtte nyugtatót kell bevennem,viszont terhesség alatt ezt ugye nem lehet,de mégis tuléltem egy tömést,mert nem akartam hogy elromoljon mire ugy mehetnék hogy vehetek be nyugtatót(tehát mikor nem is szoptatok)

Jelentem túléltem,persze ehhez kell egy normális doki,aki megérti hogy ennyire parás vagyok.

Többi válaszolónak:nem biztos h igénytelenség miatt nem megy valaki,hanem mert egyszerüen semmi gond nincs a fogával.

2015. okt. 14. 16:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a 8-as válaszolóhoz, én is tudok neked dokit ajánlani. Én nagyon problémás vagyok, szuri után azonnal rosszul leszek, főleg ha lezsibbad tőle a fél nyakam is, hányinger, szédülés minden. Aztán találtam egy magándokit, aki olyan finoman kezelt mint a himes tojást, még most is félek a fogászattól, de legalább már végig tudok ülni egy kezelést. :) Ha kell a száma írj nyugodtan! :)
2015. okt. 14. 18:00
 15/16 anonim ***** válasza:
*hímes
2015. okt. 14. 18:01
 16/16 anonim ***** válasza:

inkàbb most menj el,mint hogy úgy begyulladjon a fogad hogy se enni ne tudj,se aludni,ès mèg egy fájdalomcsillapítót se vehess be.

èn 14hetesen voltam, tömtek 2fogamat. 30.hetesen visszamentem,mert egy règebben tömött fogamnak letört a fele. konkrètan nem fàjt,de mivel rosszak a fogaim,èn tudom milyen az igazi fogfájás,ès nem akartam megvárni.

gyökèrkezelni nem tudja. kihúzni nem akarta amíg bent van a baba.

így tömèssel felèpítette a letört koronát.azt mondta ilyet kapásból kiszoktak húzni,de terhesen nem szeret húzni.vigyázzak rá nagyon,talán kibírja ha nem eszek nagyon rajta

2015. okt. 15. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!