Mennem kell a kötelezö fogorvosi vizsgálatra. Viszont tudni kell rólam, hogy életemben nem voltam még fogdokinál, félek töle, tán jobban mint a szüléstöl:D ha van roasz fogam, kotelezoen kihuzza megjavitja ha akarom ha nem?
Ezen a vizsgálaton csak megnézik a fogakat,és javaslatot tesznek ha vissza kéne menned.
Én is rettegek a fogorvostol,olyan szinten hogy előtte nyugtatót kell bevennem,viszont terhesség alatt ezt ugye nem lehet,de mégis tuléltem egy tömést,mert nem akartam hogy elromoljon mire ugy mehetnék hogy vehetek be nyugtatót(tehát mikor nem is szoptatok)
Jelentem túléltem,persze ehhez kell egy normális doki,aki megérti hogy ennyire parás vagyok.
Többi válaszolónak:nem biztos h igénytelenség miatt nem megy valaki,hanem mert egyszerüen semmi gond nincs a fogával.
inkàbb most menj el,mint hogy úgy begyulladjon a fogad hogy se enni ne tudj,se aludni,ès mèg egy fájdalomcsillapítót se vehess be.
èn 14hetesen voltam, tömtek 2fogamat. 30.hetesen visszamentem,mert egy règebben tömött fogamnak letört a fele. konkrètan nem fàjt,de mivel rosszak a fogaim,èn tudom milyen az igazi fogfájás,ès nem akartam megvárni.
gyökèrkezelni nem tudja. kihúzni nem akarta amíg bent van a baba.
így tömèssel felèpítette a letört koronát.azt mondta ilyet kapásból kiszoktak húzni,de terhesen nem szeret húzni.vigyázzak rá nagyon,talán kibírja ha nem eszek nagyon rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!