31 hetes kismamák mennyit híztatok?
Látom eddig csak azok a kismamik írtak akik szinte a könyv szerint híztak, de nem ilyen szerencsés mindenki, én 31 hetesen 15 kg-al vagyok több,pedig nem is eszem túl magam és nem tudom hol van az a sok kg, mert nem is látszik,a pocim nő inkább még 2 ismerösöm aki ugyan 31 hetesek már 20 kg-nál vannak, az egyik nagyon vizesedik , a másik 47 kg tól indult, tehát neki mondhatni belefért :)
Én is szerettem volna benne lenni a "bűvös 12 kg-ban" de hát ez van, majd szülés után teszek azért, hogy visszaáljon a normál súlyom :) Én ezen most nem idegeskedem, szerintem te se tedd, mert az a 9 kg nem sok, de lehet még több is...
Boldog babavárást!
En 8-9 kg-nal tartottam 31 hetesen es 15 lett a vegere. Ezzel is meg voltam elegedve, mert alapvetoen vekony vagyok es magas, igy nem maradt rajtam felesleg szules utan.
Az elso babammal 25 kilot hiztam, ebbol huszat a 31. hetig.
Egyebkent van osszefugges az indulo testalkat es a hizas kozott, megpedig az, hogy minel kevesebb a testzsirszazalaka valakinek, varhatoan annal tobbet fog hizni. Monjuk 10 kilokat erre nem lehet fogni, egyszeruen arrol van szo, hogy a hormonalis dolgok miatt a szervezet epiteni akar magara kb 3 kilonyi tomeny zsirt itt-ott elszorva (peldaul ciciken es derektajon). Mert erre szukseg van.
Ha valakinek ez mar alapban megvan, akkor nem igazan kell meg pluszban raktarokat kepezni.
47-ről indultam,most vagyok 64.tehát edig 17 kilót szedtem fel.
30+5 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!