Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés babát várni?...

Milyen érzés babát várni? Hány hetes vagy?

Figyelt kérdés

2015. okt. 13. 10:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
2 nap múlva töltöm be a 33. hetet.A pocakom nem olyan nagy így nem nehéz mozognom bár azért a zoknit-cipőt felhúzni már vicces.A pocaklakóm főleg este szokott mocorogni meg reggel amikor még aludnék.Mostanàban nem annyira aktív mert egyre kisebb a helye de azért bőven lehet érezni a mocorgását meg amikor csuklik. :) Te kérdező esetleg babát vársz? :)
2015. okt. 13. 10:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Igen, a 21. hétben vagyok:) Kíváncsi vagyok, ki hogy éli meg egy adott szakaszban éppen a terhességét.
2015. okt. 13. 10:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az elejen sok felelmem es ketsegem volt hiszen megvaltozik az egesz eletem. Neha meg most is van ilyen de mar kevesebb. Szokom a dolgot ha lehet igy mondani es agyban megprobalok felkeszulni. Kivancsi is vagyok ra de tok kettos az egesz.

34. het

2015. okt. 13. 11:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Holnap leszek 7 hetes...hát aggódó érzés...folyamatosan attól rettegek, nehogy valami baj legyen..holnap megyek orvoshoz, remélem minden rendben lesz! Meg azt is remélem, hogy a 12. hét után kicsit enyhül ez az aggodalom..
2015. okt. 13. 13:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Babát várni szuper. Szülni már nem annyira :D
2015. okt. 13. 13:19
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Aludjatok, mert arra sehol senki nem készít fel, hogy szülést követően mi vár rátok!
2015. okt. 13. 13:22
 7/10 A kérdező kommentje:
6-os, és hogyan lehet előre aludni?:D
2015. okt. 13. 13:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja ez engem is érdekelne hogy lehet elraktározni az alvást szülés utánra. :D
2015. okt. 13. 15:32
 9/10 anonim ***** válasza:
33 hetes 1 naposak vagyunk:)3.baba es kisfiu,sz elso ketto lany.Egesz mashogy elem meg mint a lanyokkal,sokkal tobb energiam van,viszont nehezebb annyiban h egy 2,5 eves otthom van velem(a nagyobb ovis).De imadom,fura lesz ha mar eltunik a nagy pocak,mert en imadtam mindharom terhessegemet.
2015. okt. 13. 16:09
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok: úgy értem, hogy amennyit csak tudtok, aludjatok a terhesség vége felé, mert kimerülten szülni és lábadozni szörnyű. Nagy szükség van (lenne) szülés alatt és után is a kipihent szervezetre, mert sem szülés alatt, sem a baba mellett nem lesz időtök pihengetni, pláne, ha pl. hosszas vajúdást követően mégis császárra kerül sor bármilyen indokból, vagy "kifogtok" egy hasfájós babát. Aki nem éjszaki bagoly típus, azt az éjjeli etetéshez kelés is meg fog viselni.

Szóval ágyba és Zzzzz :)))

2015. okt. 13. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!