Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes vagyok, de még...

29 hetes vagyok, de még mindig előfordul, hogy 1-2 óráig nem érzem mozogni a babát. Mikortól kell sűrűbben érezni?

Figyelt kérdés
2008. szept. 10. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele,de nem aggódom,mert valamikor aludnia is kell,nem ficánkolhat éjjel nappal megállás nélkül.Ma voltam dokinál,és minden oké,biztos nálad is!Nyugi!29 hetes kismami
2008. szept. 10. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Szintén 29 hetes vagyok és van úgy, hogy egész délután nem érzem mozogni a babám. Egyszerűen alszik. Nekem mindig reggel korán, ebéd után és este 10 után aktív, amúgy csak elvétve érzek egy két rúgást, ha épp érzek...

Ez nem baj, babó javarészt alszik odabent, olyan napok is lehetnek, hogy sokkal lustább és akkor még én is hosszú órákon át lesek.

Ne aggódj. A 29. hét után már amúgy is kevesebbett mozok inkább bökdös, kevesebb a hely.

Boldog várakozást!!! :-D

2008. szept. 10. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Lesz még olyan is, hogy szinte egész nap nem érzed, sőt , egyre kevesebbet fog mozogni a 32 hét után kb, mert kisebb a helye. Különben is elméletileg 90%ban alszik...
2008. szept. 10. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem válaszolókhoz. Rengeteget alszanak, meg sokszor úgy is fordulnak, h éppen nem érezzük. Az én babóm már vagy 2 hete nem nagyon rúg, inkább csak helyezkedik néha (bár pár héttel előtted járok). Az időváltozást is megérzik, meg persze lusták is lehetnek. Az enyém a kezdet kezdetétől 1 nap bulizás után 2 napig lustizik. Tehát ne aggódj, biztos nincs baj! :)
2008. szept. 11. 06:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a megnyugtató válaszokat.
2008. szept. 11. 08:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Az nem baj, ha 1-2 órát nem érzed, akkor lenne gond, ha 1-2 napig nem éreznéd. Neki is aludnia kell valamikor.
2008. szept. 12. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!