Mi lehet ennek az oka, olyan rossz?
amióta kismama vagyon minden második éjszaka rosszat álmodok,de most már előfordul,hogy minden éjjel.
mindig mást. általában a babáról ,de vannak sima hétköznapi dolgok amiről álmodok és az rossz.
mi lehet ennek az oka?
és mit csináljak,hogy ez elmúljon?
24hkm.
Ilyen nekem is volt. Első babásként volt/van egy csomó félelmem és ez megjelent éjszaka. Nem tudom mit lehet ellene tenni, szerintem nem túl sokat. Nekem az, hogy kicsit kibeszéltem a félelmeimet jót tett. (Álmomban volt koraszülött babám, volt hogy egyedül hagytam itthon meg kiesett a kezemből stb.. hülye álmok.)
De ha nem ilyen eredetű neked, akkor a hormonok is okozhatják, ezzel szerintem főleg nehéz mit csinálni.
Szerintem a szorongások, félelmek miatt van, amikkel tele vagyunk a várandósság alatt. (Különösen, akit már ért ezügyben trauma, de alapvetően minden kismamának vannak aggodalmai.) Próbálj meg elalvás előtt valami könnyedet, vicceset nézni, olvasni. Elmulasztani, szabályozni nem lehet, az biztos, de ha másfelé tereled a gondolataidat elalvás előtt, talán ritkulnak.
25+3 hkm
igen,nekem is ez volt álmomba sokszor,hogy kora szülött volt,Meg minden féle.
furcsa mert stessz nem igazán ér,nyugodt vagyok, meg nincs semmi gond.
volt egy éve egy tramu ,lehet azért aggódok ennyire?
nem tudom magam kipihenni éjszaka mert jönnek ezek az álmok :-(
próbáltam már mindent, de sehogy se jó
Nem tudom, de nekem is ez szokott lenni!!
Babáról félelem csak annyi volt, hogy kb 3x àlmodtam azt, hogy elkezdtem vérezni (már volt egy vetélésem, ami így kezdődött).
Amúgy gyakran álmodok rosszakat, félelmeteset.
Volt már olyan, h vkit újraélesztettem (egy ismerősöm, aki pár hete akkor meghalt). De sok ilyesmi volt, rémisztő, aztán utána alig mertem visszaaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!