10-es,25-ös terhességi teszt összehasonlítás?
Van, aki egy időben csinált ugyanabból a fajta tesztből, csak az egyik 10-es, a másik 25-ös érzékenységű? Mi a tapasztalat? Egyforma erősségű a csík, vagy a 25-ös halványabban jelenik meg?
Én eddig 10es tesztekkel követtem a csík erősödését, de az elfogyott, így a 25-össel teszteltem ma reggel, ami halványabb lett, mint a többi, ez ugye nem gond? Fontos lenne, ha leírnátok a tapasztalatototkat ezzel kapcsolatban. (Egyébként one step tesztről van szó)
Nem gond, de fölösleges "követni" a teszt erősödését, az otthoni vizeletteszt erre nem alkalmas a hcg mennyiségének kimutatására, csak a vérvizsgálat laborban. Csak idegesítitek vele magatokat. A vizeletteszt azt tudja, hogy igen, vagy nem.
Én teszteltem amúgy ugyanabból a pisiből 10-es OneSteppel és 25-ös Facellelel. A Facelle jóval erősebb lett. Innentől nem tulajdonítok jelentőséget annak, hogy milyen erősség van egy tesztre írva, ebből is látszik, hogy mennyire nem 'mérőműszer' a hcg mennyiségének eldöntésére.
Nekem 10. Dpo-n a tizes reggeli vizelettel nagyon halvany pozitiv lett (a markajara nem emlekszem, rendeltem). Aznap delutan a clearblue, ami ugye 25-os, hatarozottan pozitiv lett.
Szoval szerintem a teszt minosege pont olyan fontos, mint az erzekenyseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!