Nők, csajok, akiket elhagyott a párotok mikor teherbe estetek, mit csináltatok? Megtartottátok, vagy elvetettétek? 21\N
Ohh csajszi!! Szinte az én történetem írtad le, 21 évesen 1,5 éves munkaviszony.. Apuka úgy döntött h ő túl fiatal ehhez. Beszéltem szüleimmel közelebbi családtagokkal h most mihez kezdjek. Természetesen mellettem álltak és örültek h jön egy pici babuci :)
Most már 1,5 éves múlt a kisasszony legeslegjobb döntésem volt az életemben!! (azt hozzá teszem h 1 éve már van egy új párom is aki sajátjaként szereti)
Szóval szerintem anyagilag is menni fog neked hiszen van munkaviszonyod :)
Helyedben megtartanám, ő lesz a mindened 💖
Ha a családod mindenben támogat semmiképpen se vetesd el és hidd el nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen családod van. Én is voltam annak idején hasonló szituációban, később kiderült, hogy nem voltam terhes, de pozitívat teszteltem. És nem is hagyott el a párom, de úgy gondoltam, ha már így jártam elmondom az anyámnak. Hát mondhatom nagyon rosszul tettem, agyonra macerált, minden nap szétszekálta az agyamat, hogy szégyelljem magam, miféle nő vagyok én, meg, hogy neki mennyit kell majd szégyenkeznie miattam a városban. Ő, aki minden vasárnap a templomban ült, és mélyen vallásosnak tartotta magát, kis híján "megölt". Később mikor kiderült, hogy vak lárma volt, azt mondta nagyon megkönnyebbült, mert kisült volna a szeme, hogy lány fejjel szülök. ..... Pedig már 26 éves voltam. Azóta sem tudom ezt a viselkedését elfelejteni, pedig már 44 éves vagyok.
Ha a te családod, anyukád megértő és segíteni akar, akkor nincs miről beszélni. Tartsd meg a babát.
Gratulálok, jó egészséget kívánok! Meglátod, 2016 sok csodát tartogat majd számotokra! :)
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!